Äntligen!!

  • maj 31, 2010 at 13:24

Äntligen fungerar bloggen igen.. Jag blir nästan galen när den havererar!! Jag har ju mycket jag vill säga och berätta, men då får man lugnt vänta tills det fungerar som det ska, det är inte min starka sida!

I fredags kom min kallelse på posten. Jag kommer att läggas in på thorax (lungspecialisterna) avd 1, torsdagen den 10e juni och den 11e smäller det! Med förutsättning att ingen akutsituation uppstår på avdelningen, för då kan den komma att skjutas fram.. vad kan va mer akut än jag?? såklart finns där en del, på just den avdelningen, hjärtan och lungor är deras gebit.  Riktigt skönt att ha fått en tid och jag ser fram emot att det ska bli torsdagen den 10e.. än sålänge, jag vet att det kommer att ändra sej fram emot typ tisdag onsdag, nästa vecka, sen på torsdag kväll kommer maran att checka in, tankarna på att rymma kommer att vara grymt närvarande, den kvällen och natten. Men det är bara att tygla sin rädsla och skräck (det är jag grym på) för det måste göras, ibland har man inga alternativ, lite lugnande och Chrille brevid så kommer det att gå vägen.

På torsdagen ska jag skrivas in på avdelningen, prata med både narkosläkaren och läkaren som ska operera (hoppas INTE det blir Ronny) sen ska dom suga ut det mesta av mitt lilla blod för provtagning och sen återstår väntan..  På kvällen kommer den underbara tvållösningen fram, som befriar mej från alla sorters bakterier OCH som gör håret som ett stort svintoburr, efter det hoppar jag i en av landstingets uniformer. Låter najs va??

Någon tid till operationen , får man inte, man ska bara vänta och vänta och vänta, men först ska man duscha ytterligare en gång och på med en nytvättad uniform en gång till.. äta får man inte och dricka får man inte.. snusa får man ABSOLUT inte, så det är bara hoppas på att det blir på förmiddagen någon gång! När den härliga lugnande groggen kommer, vet man att det snart är dax! Det låter som att jag har stor erfarenhet av operationsprocedurer.. och det har jag :-)

Det var fredagen.. På lördagen kom pappa och Karin för att hälsa på :-) Dom kom vid 14 tiden och vi körde bort till banan, så Cappe fick visa sina färdigheter. Efter det fikade vi här hemma, pappa hade köpt princesstårta.. I LOVE TÅRTA!! Sen grillade vi, Karin och barnen gjorde rabarbepaj som vi hade till efterätt :-) jättemysigt hade vi och jättemätta blev vi. Tack pappa och Karin för en supertrevlig dag!!

I söndags gjorde vi inte många knop, Chrille hjälpte B-G att hämta hem hans arbetsbänk till garaget, jag låg på sängen och läste och barnen kollade tv. Jag måste även berätta att jag blev väckt på morgonen av Chrille och barnen, Chrille hade plockat blommor i trädgården och Cappe hade gjort en fin teckning, där det stod, Grattis på morsdag önskar Casper värdens bästa mamma!!! teckningen innehåll både träd och sol och fyra personer som jag antar var vi en hel del djur och blommor.. jättefin!! naw.. finaste pojkarna har jag!! sen gjorde dom kaffe till mej och dukade fram frulle, en riktigt mysig morgon :-) På eftermiddagen var vi hemma hos Chrilles föräldrar och fikade, tårta och nybakade kakor blev det där :-)

Idag måndag har jag lämnat killarna i skolan, sen körde jag hem igen, gick och lade mej och sov några timmar. Inatt blir det jobb, denna veckan för övrigt blir inte rolig.. jobb måndag tisdag torsdag fredag lördag och söndag!!! hur låter det?? i mina öron låter det fruktansvärt jobbigt!! kommer varken hinna träffa Chrille eller barnen särskillt mycket.. tur att man har en dålig lunga och ska opereras så man kan få lite vila nästa vecka;)

Hoppas att ni alla får en bra måndag :-)

Puss & kram till alla er söta människor som troget läser min blogg

8 Comments on Äntligen!!

  1. Lotta

    Har faktiskt redan kört förbi o kollat huset;) Inte den vackraste färgen kanske, men ni har ju köpt ett renoveringsobjekt och det innebär ju att d ska renoveras:) Det kommer att bli jätte fint när det väl är klart, mysigt läge oxå!!:)) Vi kommer alla gånger och hälsar på under sommaren!! stor kram på dej du nyblivna husägare!!

  2. Eva

    Hej Lottan! Förstår att det är skönt nu när datumet är bestämt för op. Vilken lättnad det ska bli sen när du får återgå till det ”normala” livet igen, utan sånt skit =) Bort ska det och det ska hålla sig väck hädanefter, eller hur? Om ni har nån dag fri i sommar så kan du/ni ju alltid hälsa på vårt nya (men jäkligt gamla) hus en dag! Bara färgen på huset är värt ett besök ska du veta hihi. Inte den vackraste precis, men det kommer bli fint till slut i alla fall. Ha nu en underbar helg och hörs vi inte innan nästa fredag så håller jag tummen för att allt går bra.
    Kramar!

  3. Jenny

    Jag förstår att väntan på onsdag kväll är ALLT annat än positiv upplevelse, men svägis… lika bra att få det gjort så snart som möjligt. Om det är så renligt i OP rummet, som jag ju vet att det är, finns det ju inte chans för mig att följa med in den gången:( (jag menar som flugan på väggen du vet:)) så jag surrar utanför dörren och håller koll. Vi hörs innan! Ville bara tala om att bror din är helt lyrisk över påsen han fick av Chrille=) Lycklig som ett barn på sin födelsedag kan du tro=)) Hälsa Chrille det!
    Puss…. idag med!

  4. crille

    Jag hoppas tiden går fort, för det är drygt nog att du jobbar 2 och 3 dagar..
    Egen-tid är bra, men om det är oplanerat är det inte lika najs…
    Själv försöker man sysselsätta sig med diverse saker och garage-mek för att tänka på annat, men det är värre för dig som är mest inblandad.
    Lite synd om mig är det ändå, då jag måste sköta mig själv såå länge, med städning o disk o allt, men det fixar sig…hoppas jag.
    Det du inte vet, det har du inte ont av…
    Får väl ta en tillsnyggning, strax innan du kommer hem..(blink)
    Det blir en trist tid, men ditt onda, det behöver fixas till nu och knipsas väck, så vi kan återgå till det vanliga.
    Vi biter ihop och får det gjort..inga problem! det gör vi….tillhoppa!
    kram gumman

  5. Johanna

    Om du tycker det strulat, så tycker jag att du ska ta & flytta bloggen till wordpress (så som jag gjort med min) WP e superbra! Kul med moffe & Kadin på besök! Så fint killarna gjort till dig på mors dag! Jag får snällt jobba mån-fre + lördagen den 12:e. Har inte semester förrän v.30, 31 & 32… Kram

  6. karin

    Tack själv till er alla för en riktigt trevlig em/kväll för det hade vi verkligen.
    Ja det låter jobbigt, själv jobbar jag bara måndag, tisdag, rätt lagom. Den enda fördelen för din del är att tiden till 11/6 går fortare när tankarna måste vara upptagna av annat. Sköt om dig och glöm inte gröten. Kram.

  7. Lotta

    Tack Soffipropp!! du verkar ha ett bra jobb du..;) Stor kram tillbaka och hälsa din blivande fru:D

  8. Sofie

    Hej Lotta Loppa!

    Härligt med ett riktigt långt inlägg nu så jag har något att göra på jobbet! :)

    Skickar ner en jätte kram från oss i Sthlm – Vi tänker massor på dig!

Leave a Reply

Add Your Comment