Vårsoaré..

  • juni 4, 2010 at 19:16

YouTube Preview Image

Igår kväll var jag på vårsoare på össjöskola.. så fint och så duktiga dom var!! Casper hade skrivet en dikt om sommar, som var jättefin + att dom sjöng några sånger hela klassen tillsammans. Eddies klass, eller 3, 4, 5an rättare sagt, sjöng oxå en del, både enskilt och tillsammans som klass. Eddie spelade piano till flera av låtarna, enkla accord givetvis men han var enorm duktig och stolt!! Hela klassen avslutade med att sjunga till Mickael Jackssons Heal the world.. Det var så fint och jag tror inte ett öga var torrt, själv fick jag bita mej i läppen flera gånger under sånger för att inte brista ut i stortjut!! En fin sång av väldigt fina barn, tillsammans med oro inför nästa vecka, samt tanken på hur skört faktiskt livet är, blev nästan för mycket.. Jag är så enormt stolt över mina fina pojkar, samt stolt över att dom går på en jättebra skola som gör sånt här både för oss föräldrar och för barnen!

Idag har Chrille varit hemma från jobbet, han har ont i halsen.. jag själv är dödsorolig att jag ska bli smittad nu innan! Han har såklart inte varit dödssjuk, vi har planterat, solat och nu ikväll har vi grillat och druckit rödtjut :-) Ario kom oxå förbi en sväng och pratade lite. Skönt att vara ledig och jag kan inte sticka under stol med att det har varit skönt att Chrille oxå varit hemma, vi har haft en toppen mysig dag!

Nu blir det soffläge och titta på så ska det låta :-)

Vill skicka en hälsning till alla mina goa kolleger som ska jobba inatt, jag känner nu att jag är oändligt glad att jag sjukskrev mej och jag hoppas ni fixar det utan mej;) och att ni får en bra helg!

Puss och Kram till er alla

3 Comments on Vårsoaré..

  1. crille

    man har förkylning i kroppen och är sliten, har tandvärk och hals-ont, men….man får inte mkt medlidande…
    Istället för att få vila, blev man utkörd att plantera blommor……….ajajaj

  2. doddo

    Bli inte smittad nu lilla du. Skicka ut chrille i garaget för lite ”egentid” så är smittorisken mindre… tror inte att han vägrar=)

  3. Jenny

    Håll dig väck från honom=)
    Puss

Leave a Reply

Add Your Comment