God morgon!

  • maj 21, 2010 at 7:40

Har precis gått upp, efter att ha sovit någerlunda inatt. Har fortfarande ont i halsen och hostan finns kvar. Har ont i magen både efter dom häftiga ulkningarna igår och hostan som förföljer mej. Om några dagar kommer mina magmuskler att vara ett stenhårt sexpack.. Alltid något!! :-)

Här är en bild från igår när jag fick mitt första vatten.. ser jag inte enastående pigg och kry ut?? notera landstingets blåa skjorta:)

Här är en bild från igår när jag fick mitt första glas vatten.. ser jag inte enastående pigg och kry ut?? notera även landstingets snygga blåa skjorta :-)

Nu har jag lite att greja med här hemma, ska städa över och packa dom sista grejerna. Jag ska sen hämta Casper klockan 12 och efter det ska vi handla och köra lite ärende. Eddie slutar 14 och sen bär det av hemåt och när Chrille kommer hem bär det av till stugan. Ber en bön för att vädret ska hålla sej okey, ångest/psykbryt ligger nära till hands med 4 ungar i en stuga i ösregn.. nej tack, då tar jag nog bilen hem igen;)

Kommer inte att ha datan med till stugan, då jag tycker att barnen kan behöva en datafri helg. Jag behöver det inte.. men det blir lite av ett kollektivt data stopp  i helgen. Ska försöka ta lite bilder och lägga upp här en annan dag.

Ha nu en riktigt bra helg allihopa och håll som sagt tummarna för vädret annars hörs vi kanske redan imorgon igen;)

Kramar i massor till er alla :-)

5 Comments on God morgon!

  1. Johanna

    Ja, du ser verkligen pigg ut på bilden, haha! Stackare! Hoppas du kan vila upp dig i stugan över helgen! Skönt med en datorfrihelg… Kramar

  2. Lotta

    I like kladdkaka!! Du gör helt rätt i att stimma o stojja under helgen Görel, finns egentligen inget bättre än att ha glada spralliga barn runt sej!!:) Karin- ja.. om det skulle bli fler sånna här slags undersökningar i framtiden, tar jag med egna sköterskor, Du som sköter medicinen och Eva får sköta röntgenapparaterna, pappa kan skälla på doktorn och predika om hur uselt sjukvården ibland fungerar, Chrille får hålla i handen och hålla styr på pappa, så han inte slåss med doktorn och jag själv ska bara ligga hög som ett hus och må väldigt bra!!;) kram till er bägge och ha en jättebra helg!!

  3. Görel

    Men Therese!!! Du snodde min kommentar om att allt klär en skönhet… ;) Ha en riktigt fin datafri helg med alla dina killar och njut av lugnet! Själv väljer jag lustigt nog stim och stoj med brorsbarnen och kladdkakebak i flera olika smaker.. =P Måste vara självplågare.. ;) Kram

  4. karin

    Fy som de misshandlar. Önskar jag kunde varit sköterskan som höll i sprutan, då skulle du inte haft något minne av detta men det hade antagligen dröjt lite längre innan du såg så pigg ut som på bilden. (okej om man klickar på bilden kommer den på hela skärmen, Davids stora, och då är pupillerna något små. ((Arbetsskada)) Och du, den skjortan var ovanligt snygg, det bästa till det bästa. Ha en riktigt skön helg och FINT väder för någon gång måste väl ändå turen infinna sig. Kramar till er alla.

  5. Therese

    Allt klär en skönhet,även landstingets trasor..ha nu en underbart mysig helg med dina kära!!! Kram

Leave a Reply

Add Your Comment