Skönt att vara tillbaka på hemmaplan!

  • maj 24, 2010 at 19:06

Vi kom hem igår, efter en solig helg i åhus. På fredagen när vi begav oss hemifrån såg det mörkt ut.. när vi kom till sjöbo, byn som gud glömde typ, vräkte väl regnet ner och åskan vrålade. Väl framme i Åhus avtog regnandet och vi lyckades få fjutt på grillen. Som tur var fanns en överbyggd altan där vi kunde grilla, men åt gjorde vi inne. Vi var alla rätt trötta efter en veckas jobbeslit så sängen kallade rätt tidigt.

Lördagen däremot bjöd på jättefint väder. Vi solade på däcket och barnen tog cyklarna som fanns att låna och körde till havet. Dom badade fötterna och benen i det iskalla vattnet.. inget för mej!! Barnen hade jätteroligt hela dagen, dom cyklade fram och tillbaka mellan stugan och havet, samt runt på stugområdet och kollade. Jag och chrille satt mest på däcket och solade och njöt av att det var väldigt lugnt och tyst.. Skönt!! Senare på kvällen kom Ario en runda, då han var ute en sväng med motorcykeln, vi fikade i det fina vädret och gick en sväng på stranden, sen var det dax för honom att bege sej hem igen.

På natten skulle pojkarna sova i tält.. hm.. jag gillade det inte, tror att någon galen mördare ska komma och ta våra barn.. pojkarna gick och lade sej i tältet i vart fall och vi i vår säng.. Jag låg vaken till klockan var halv 3, var uppe och kollade så att dörren var öppen, så dom kunde komma in, öppnade fönstret så jag skulle höra om någon av dom öppnade dragkedjan för att gå ut och kissa i den mööörka skogen!! Usch!! men det gjorde dom aldrig och jag måste ha somnat för jag vaknade inte förren det var morgon och Chrille ställde med väsen, som vanligt!

Hemåt körde vi vid halv 12 efter att ha städat av stugan och packat in barn och grejer i bilen. Det var så skönt att komma hem.. Trött som ett gammalt skåp och med en del att tvätta.

här solas det..

hunden hittade en boll!

Eddie och Andreas

vita spöket Casper..

Ovan här syns vita spöket Casper.. Men vi fick nog alla lite sol i fejjan trots allt och var aningen brunröda när vi kom hem.

Idag har vi varit i skolan som vanligt och har även fått lite ny info av doktor Ronny/ saddot han hade pratat med thorax och det blir en öppen operation direkt istället för titthålskirugin som dom först tänkt. Så om cirka 2 veckor ligger jag under kniven.. igen!! Skönt att veta, känns liksom som att titthålet bara fördröjer den egentliga operationen. Men det ska jag berätta mer om imorgon för nu orkar jag inte skriva mer!

Natti natti och hoppas att ni får en bra kväll :-)

5 Comments on Skönt att vara tillbaka på hemmaplan!

  1. crille

    tänkte att vi ska äta gott ikväll iaf, så jag får offra mig.
    Brukar ju tröstäta när jag sitter ensam, men det förbränner man ju snabbt..
    Vad gör man inte.. Beach 2010 får vara sålänge..

  2. Lotta

    Jag äter o äter o äter, men jag har ju begåvats med enorm ämnesomsättning;) Jag kommer på kursen imorgon eftermiddag, sen jobbar jag onsdag o torsdag natt:) ska du jobba?? kramar

  3. Therese

    Så underbart att ni hade sköna dagar i Åhus och att få komma ifrån och få lite respit från vad som komma skall…Nu ser du till att äta ordentligt din ”lilla speta” så där är något att ta ifrån när du ska komma igen efter operationen….ses vi nu i veckan??? Många kramar

  4. s

    Hej Hjärtat!
    Vi kan väll höras i morgon , saknar dig!
    Nu e jag sååå nannig men kollade din blogg och ville skriva en rad.
    Såg att om ca 2 veckor är det dags. Det kommer gå bra min vän.
    Stor Kram Kram Kram

  5. Johanna

    Så mysigt ni verkar haft i Åhus! Kram

Leave a Reply

Add Your Comment