En väldigt bra tisdag!

  • maj 25, 2010 at 12:26

En helt vanlig tisdag, men endån speciell på sitt vis.. Har nästan precis avslutat ett timmes långt samtal med min kära kusse Jessica som bor i stockholm. Vi kom på att vi inte pratat sen förra vinterna när jag precis träffat Chrille.. herregud vad tiden går!! Hon sa att hon kom ihåg att jag berättade att jag träffat någon speciell, som körde rally.. Har inte pratat med henne sen dess, men jag kan säga att hur långt det än går mellan gångerna, känns det som att det var igår vi gick i 8an och drack sprit i smyg på ekebos parkering.. vi har en förmåga att alltid plocka upp våra samtal där vi slutade :-) Är jätteglad för min Jessica, du är en fantastiskt glad människa som har gått dina egna vägar och det beundrar jag! Tack för samtalet idag, det är ALLTID lika roligt att prata med dej om hur ni har det och om hur olydiga barnen kan vara ibland.. det trodde vi inte i 8an på ekebos parkering direkt, att vi skulle sitta och tjattra om barnuppfostran och cancer 20 år senare. I vilket fall var det roligt att höra din röst och jag ser framemot när ni kommer ner till sommaren!!

Som jag började berätta igår, ringde Ronny från lungenheten.. försök säga det på gotländska (han är där ifrån) haha.. det låter väldigt roligt! Han sa i vart fall att Thorax i samråd med Anders och Fredrik hade bestämt att titthålet skippas och att vi kommer att gå direkt på en öppen operation, med tanke på spridningsrisken. Jag frågade hur det gick till och då sa han något väldigt uppmuntrande.. hur dom skulle lägga snittet och bla bla bla.. revbenen frågade jag?? hur gör vi med revbenen?? nu kommer det roliga.. jo sa Ronny från gotland, med tanke på att du är så ung och fortfarande väldigt elastisk i dina revben, räcker det nog att hissa upp bröstkorgen för att komma till, behöver alltså förmodligen inte knipa av några.. DU ÄR SÅ UNG!! sug på den!! haha.. kunde knappt låta bli att fnissa :-) I vart fall var det inte en så konstig operation, dom kom i första hand till att ta nedre loben. När dom väl öppnat upp och fått tittat på den övre tumören skulle dom besluta hur mycket dom skulle ta. Ev var det bara en inflammerad lymfkörtel och då karvar man bara ut den, visar det sej vara en tumör tar dom även bort den loben, vilket resulterar i att dom isåfall tar 2/3 delar av höger lunga, i annat fall bara den nedre alltså 1/3 del. Men det får jag inte reda på förren jag vaknar.  kan vara skit samma tycker jag, bara tumörhelvetet försvinner från min kropp!!

Just nu sitter jag hos mamma, dom förväntas komma hem från Grekland i eftermiddag, så jag har satt på värmen och vattnat blommer och lite sånt. Med mej har jag Cappeliten som har en förfärlig hosta.. tycker han själv! jag veknade lite imorse och han fick stanna hemma idag.. Snart ska vi bege oss för att handla, sen ska vi köra inom Susse och titta på deras nya hus (om hon kommer att vara hemma) sen ska jag släppa av lille putte på hans pappas jobb, för att sen bege mej hemåt. En barnledig kväll blir det alltså, ska äta godis och snask fast att det är mitt i veckan.. Bara för att jag kan och bara för att jag inte har några barn som påpekar just detta för mej :-)

Ha en riktigt bra tisdag allihopa!!

Puss och kram

7 Comments on En väldigt bra tisdag!

  1. s

    Tack för titten i dag min kära vän!
    Du är ALLTID välkommen hit!
    Sköt om dig!
    Kram Kram

  2. Johanna

    Skrattar ihjäl mig! Ja, mycket kan hända på Ekebo! Hoppas operationen går bra & att godiset smakar gott ikväll! Puss & kram

  3. Jenny

    Ville bara skicka en puss till dig, idag med=)

  4. Lotta

    ojdå.. det var jag, Lotta som skrev, men Chrille var inloggad.. ops!!! han gillar iofs oxå att bli uppassad;)

  5. crille

    Haha.. ja du har så rätt;) man är inte yngre än man känner sej!!:) låter bra att du har semester då.. hm.. jag kanske skulle göra upp ett schema till er.. jag gillar att bli uppassad!!:D typ enda fördelen mam har av denna sjukan, så varför inte dra nytta av den;) stor kram tillbaka!!

  6. karin

    Äntligen något som låter lita åt det positiva hållet, hoppas att det vänt nu och fortsätter i den riktningen. Det låter som du skulle kunna vara hemkommen från operationen lagom tills jag börjar min semester 14/6. Du behöver kanske lite uppassning någon dag?
    UNG! Ja det må du väl ändå vara för det är jag fortfarande!?!? Kram Kram.

  7. crille

    kom nu, gumman..maten är klar!
    potatisbyllar o bajcon…o lite rababberpaj och glass…..
    Ronnyjj fråan Lungeinheiten låter vi göra sitt sedan, men först ska vi mysa

Leave a Reply

Add Your Comment