God förmiddag!

  • maj 26, 2010 at 10:20

Har precis vaknat och sitter här med en kopp kaffe. Ska jobba inatt, så det var skönt att kunna sova lite länge idag, det blir så mycket lättare inatt då, har ju varit långledig i 9 dagar nu.. fattar inte varför just den lediga veckan försvinner i ett nafs??! I vilket fall, blir det jobb nu onsdag och torsdag och i eftermiddag ska jag på utbildning på vårt nya datasystem. Där i mellan, utb och jobbet alltså, ska jag hälsa på mamma som är ensam nu några dagar, Kjell är i Göteborg. Dom kom hem från Grekland igår kväll och Kjelle åkte direkt till Götet, så jag får dit och kolla om hon köppit någon present till mej…;) och hälsa på givetvis, en hel vecka sen nu sen jag såg henne!!

Apropå presenter, kan ni tro att jag blev glatt överaskad när jag hämtade posten igår.. jag hade fått ett glassogram!!:) har aldrig hört talas om att det fanns och jag blev jätteglad! Det var ett kort med en jättesmarrig glass på framsidan och på baksidan fanns plats för avsändaren att skriva några rader, som ett vykort kan man säga. Sen löser man då in det här kortet på pressbyrån och vips så har du en valfri glass från GB i din hand!! Fantastiskt rolig uppfinning och fantastiskt gott för min del som ÄLSKAR glass!! Tack snälla Linda, jag har inte din adress så jag passar på att tacka dej här!! Jag blir så rörd av sånt här, små grejor, när man får ett fint kort, blommor ELLER glassogram, att man tänker på varandra, det piggar upp jättemycket och jag tycker det är väldigt gulligt. Att man skickar iväg ett sms eller ett kort eller vad det nu kan vara, med ett enda litet meddelande, att jag tänker på dej, du finns i mina tankar.. OCH hade jag inte tagit in posten så sent igår hade jag stått på pressbyrån redan igår kväll, men nu får jag spara den till en extra solig dag!! Det är dom små grejorna i det stora hela som är betydelsefullt!!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, som förmodligen är kallt nu.. Sen blir det lite städning i vanlig ordning och packa väskan inför jobbnätterna :-)

Ha nu en riktigt bra Onsdag alla, och kom ihåg att jag tänker precis lika mycket på er alla och en var, som ni tänker på mej. Kanske att jag även klämmer en glass idag! :-)

Puss & Kram

3 Comments on God förmiddag!

  1. Lotta

    Ingen fara Linda, jag behövde inte lösa ut glassogrammet på posten.. haha.. hade ju varit rätt roligt!! Låter härligt med semester du, hoppas nu bara att Simons blåsor försvinner ordentligt så ni kan njuta riktigt av er semester! jag är inte avis.. inte alls;)

    Kram på dej och tack än en gång för glassen:) (funderar på att spara på den tills jag är inlagd, så har jag något att se fram emot under den vistelsen)

  2. Linda Funck

    Hej

    Kom i efterhand på att jag lömt sätta på frimärke på glassogrammet, hoppas du slapp betala ngn avgift för att lösa ut det. Pinsamt värre för mig annars. Själv är jag också glassoman och har nyligen provat mig igenom vårens nya Magnum sortiment. Alla är goda men jag kan särskilt rekommendera Magnum Gold som innehåller lite salt som gör det där lilla extra. Gillar man hasselnöt är annars Magnum Golden Hazelnut fantastiskt god och även Magnum Premium med choklad och tranbär är god (den har jag dock ätit så många av den senaste tiden att jag tröttnat – det är farligt att ha en kiosk liggande på bottenplan på sin bostadsrättsförening!)

    Hoppas i vartfall att det smakar oavsett vilken glass det blir!

    Själv ska jag vabba imorgon men det gör inte så mycket, Simon fick igår vattenfyllda blåsor på händer, ben och mun och vi trodde det var vattkoppor och såg vår resa till mallorca om två veckor gå upp i rök. Det visade sig dock att det bara var ofarliga höstblåsor som kan komma i samband med en virusinfektion och som läker bort inom några dagar. Det är vi väldigt tacksamma för!

    Kram Linda

  3. Johanna

    Så trevligt med ett galssogram! Hoppas du får det bra på jobbet! Kram

Leave a Reply

Add Your Comment