Godmorgon allihopa!

  • maj 27, 2010 at 17:46

Eller godkväll för alla er som inte jobbat inatt. Satt inne inatt och det var lugnt, var extremt trött, kan ju bero på att jag inte jobbat på 9 dygn.. gött :-)

Kommer inte att skriva så mycket här idag, då jag fortfarande är rejält trött. Har sovit hos mamma idag, som fortfarande är gräsänka. Just nu håller hon på där ute med att klippa kanter.. Själv har jag precis ätit frulle OCH sitter nu och väntar på att det ska gå någon timme, har nämligen satt i lite nya slingor :-) Ser så enormt trött och dassig ut, måste göra något som åtminstode förvränger verkligheten lite. Hoppas resultatet blir bra annars blir det kanske värre än innan.. hujeda mej!!

Det bli jobb inatt igen för min del, men sen är jag ledig i helgen! Ska bli skönt att vara hemma. Förmodligen ska vi köra cross och jag hoppas att pappa & Karin dyker upp någon av dagarna för att kolla :-)

Puss & kram till er alla och hoppas att ni får en bra torsdags kväll!!

8 Comments on Godmorgon allihopa!

  1. Lotta

    Haha.. visst var den fräck Ulle, snabb oxå!!:) men du gör rätt i att handla en tantcykel, jag skulle gjort likadant, man tycker bättre om bekvämt än snyggt nu för tiden, ett ålderstecken månne?;) kram på dej

  2. Ulrika Aronsson

    Gamla minnen dök upp idag när jag investerade i ny cykel. Givetvis som 35-åring en rejäl ”tantcykel” med 3 vxl och fotbroms. Minns för X antal år sen när jag var rejält avis på din fräcka lila/vita cykel med bockastyre. Fick nöja mig med en 80-tals cerisevit med vanligt styre och fotbroms.

    Trevlig helg!

    Kram Ulle

  3. s

    Hej min vän!
    Du är den finaste även utan slinger vännen!
    Nu bär det snart av till Hasslarp , utställning där ju!
    Hoppas nu ni får en mysig och bra helg.
    Va rädd om dig o vila mycket!!!
    Kram Kram

  4. pappa

    hej, vi ses i morgon em blir det bra? få se om det kan bli nån överraskning då? pusspuss

  5. karin

    Det gör vi gärna kan jag säga utan att ha pratat med din pappa. Men jag tror inte ens snö och drivis skulle kunna hindra honom om du vill ha besök. Vi kan väl höras i kväll när han kommer hit så kan vi planera lite. Puss o kram så länge.

  6. crille

    längtar tills vi ses…
    är spänd på din frilla.
    Vi är såå snygga ihop, när vi är tillfixade….Du är ju snygg o det är ju jag med(blink).

  7. Therese

    Slingor…spännande att se i kväll!!Blev säkert kanon…..när ska du göra mina???

  8. Johanna

    Håller med. Det ska verkligen bli skönt med helg! Dock ska jag jobba på lördag. Chefen sa idag att jag får räkna med övertid, för det ska visst komma 30 danskar runt 11 (vi stänger 11:30). Suck… Man vill ju bara hem, men det e ju trevligt med lite extra helglön! Kram

Leave a Reply

Add Your Comment